Selecteer een pagina

EVENTS

Vier á vijf keer per jaar organiseert Alkmaar in Zaken events waarbij boeiende gastsprekers de ondernemer inspireren en informeren.

Aftrap toeristisch seizoen alkmaar

 

Samenwerken maakt sterker. Dat is het thema van de aftrap van het toeristisch seizoen, dat Alkmaar in Zaken in samenwerking met Holland boven Amsterdam organiseert op woensdag 22 maart in Heeren van Sonoy in Alkmaar.

Marlies Groot, directeur Holland boven Amsterdam, praat ondernemers bij over de inzet van media en middelen voor het promoten van onze regio en Karin Geelink, interim-directeur Alkmaar Marketing, vertelt hoe Alkmaar profiteert van het overvolle Amsterdam. In Alkmaar op de kaart praat presentator Robert-Jan Knook (ANP/BNR) met deze gasten over de promotie van onze regio en de rol van de ondernemers. Ondernemers komen niet alleen luisteren, maar kunnen zelf bijdragen aan een betere promotie van de regio.

 

Holland boven Amsterdam
Holland boven Amsterdam richt zich op het verleiden van bezoekers om naar het echte Holland te komen, langer te blijven en meer te besteden. Dit zijn gasten van eigen bodem en uit de buurlanden Duitsland en België.

Alkmaar Marketing
Hoe gaat het eigenlijk met het aantrekken van toeristen naar Alkmaar, profiteert de gemeente al van het overvolle Amsterdam en hoe pakt de kaasstad dit het komende seizoen aan? Antwoord op onder meer deze vragen geeft Karin Geelink, sinds juni vorig jaar interim-directeur van citymarketingorganisatie Alkmaar Marketing.

 

 

Datum: woensdag 22 maart
Tijd: 15.30 – 18.00 uur
Locatie: Heeren van Sonoy, Hof van Sonoy 1, Alkmaar
Kosten: gratis (dankzij sponsoring Holland boven Amsterdam)

Aanmelden Aftrap Toeristisch seizoen

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)